Kaupunginhallitus, kokous 8.4.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 161 Pori Energia Oy yhtiökokous 12.4.2024

PRIDno-2024-1388

Valmistelija

  • Jenni Jakovaara, jenni.jakovaara@pori.fi

Perustelut

Pori Energia Oy:n varsinainen yhtiökokous pidetään 12.4.2024 klo 8.30 Porin kaupungintalolla. Kokouksen asialistalla on mm. tuloslaskelman ja taseen vahvistaminen, vastuuvapauden myöntäminen vastuuvelvollisille, hallituksen jäsenten, puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta sekä tilintarkastajien ja varatilintarkastajien valinta. Hallitukseen ovat kuuluneet: Petri Lahtinen (puheenjohtaja), Martti Lunden (varapuheenjohtaja), Marianne Ostamo, Johanna Huhtala, Heli Mannersuo-Ojansuu, Anssi Salmi sekä Teuvo-Jukka Urho.

Lisäksi esityslistalla on tilintarkastusta koskevan yhtiöjärjestyksen pykälän muuttaminen siten, että jatkossa valitaan vain yksi tilintarkastaja.

Tilintarkastajina ovat toimineet BDO Oy/päävastuullisena tilintarkastajana KHT Jukka Korin ja KHT Heidi Puputti. Tilintarkastuskertomukseen sisältyvä lausunto on vakiomuotoinen ja tilintarkastajat ovat puoltaneet vastuuvapauden myöntämistä hallitukselle ja toimitusjohtajalle. 

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Inna, kaupunginjohtaja, lauri.inna@pori.fi

Kaupunginhallitus päättää evästää kaupungin yhtiökokousedustajan Pori Energia Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen 12.4.2024 hallitukseen valittavista henkilöistä sekä antaa kokousedustajalle mahdolliset muut ohjeensa.

Pöytäkirja tämän asian osalta päätetään tarkastaa välittömästi kokouksessa.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

Kaupunginhallitus päätti tarkastaa pöytäkirjan tämän asian osalta heti kokouksessa.

Tiedoksi

Kokousedustaja

Liitteet

Oheismateriaali


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei kuntalain 136 §:n perusteella saa tehdä oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta.