Kaupunginhallitus, kokous 8.4.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 158 Kiinteistö Oy Porin Winnova yhtiökokous 11.4.2024

PRIDno-2024-1244

Valmistelija

  • Jenni Jakovaara, jenni.jakovaara@pori.fi

Perustelut

Kiinteistö Oy Porin Winnova -nimisen yhtiön varsinainen yhtiökokous pidetään 11.4.2024 klo 9.30 Porin YH-Asunnot Oy:n toimistolla osoitteessa Annankatu 8, Pori. Kokouksen asialistalla ovat mm. vuoden 2023 tilinpäätöksen vahvistaminen, vastuuvapauden myöntäminen hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle sekä puheenjohtajan, hallituksen jäsenten ja tilintarkastajan valinta.

Lisäksi yhtiökokouksen päätettävänä on Kullaan vanhojen asuntolarakennusten purkaminen, josta yhtiö on saanut kaupunginhallitukselta myönteisen ennakkokäsityksen 22.1.2024.

Yhtiön hallitukseen ovat kuuluneet Maarit Lepomäki (puheenjohtaja), Sari Nyberg-Tuominen, Pasi Rainiola, Toni Tuomi ja Riku-Petteri Vainio. Yhtiön tilintarkastajana on toiminut BDO Oy. Tilintarkastuskertomukseen sisältyvä lausunto on vakiomuotoinen.

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Inna, kaupunginjohtaja, lauri.inna@pori.fi

Kaupunginhallitus päättää evästää kaupungin edustajan Kiinteistö Oy Porin Winnova -nimisen yhtiön varsinaiseen yhtiökokoukseen 11.4.2024 yhtiön hallitukseen valittavista henkilöistä sekä antaa kokousedustajalle mahdolliset muut ohjeensa.

Pöytäkirja tämän asian osalta päätetään tarkastaa välittömästi kokouksessa.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

Kaupunginhallitus päätti tarkastaa pöytäkirjan tämän asian osalta heti kokouksessa.

Tiedoksi

Kokousedustaja

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei kuntalain 136 §:n perusteella saa tehdä oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta.