Kaupunginhallitus, kokous 8.4.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 160 Kiinteistö Oy Otavankatu 3 yhtiökokous 11.4.2024

PRIDno-2024-1224

Valmistelija

  • Päivi Yli-Kauhaluoma-Nurmi, controller, paivi.yli-kauhaluoma-nurmi@pori.fi

Perustelut

Kiinteistö Oy Otavankatu 3 -nimisen yhtiön (tytäryhtiö) varsinainen yhtiökokous pidetään 11.4.2024 klo 9.00 Porin YH-Asunnot Oy:n toimistolla, Annankatu 8, Pori.  Kokouksen asialistalla ovat mm. tilinpäätöksen vahvistaminen, vastuuvapauden myöntäminen hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle, hallituksen jäsenten lukumäärästä ja valinnasta päättäminen sekä tarvittaessa tilintarkastajan valinta.

Porin kaupunki omistaa yhtiöstä 45,20 % ja nimittää hallituksen varapuheenjohtajan ja lisäksi yhden hallituksen jäsenen. Porin kaupungin edustajina yhtiön hallitukseen ovat kuuluneet Juha Södergård, varapuheenjohtaja ja Ulla-Maija Tommila, jäsen.

Yhtiön tilintarkastajana on toiminut BDO Oy, tilintarkastusyhteisö, päävastuullisena tilintarkastajana Heidi Puputti, KHT.

Tilintarkastuskertomukseen sisältyvä tilintarkastajan lausunto on vakiomuotoinen. 

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Inna, kaupunginjohtaja, lauri.inna@pori.fi

Kaupunginhallitus päättää evästää kaupungin kokousedustajan Kiinteistö Oy Otavankatu 3 -nimisen yhtiön varsinaiseen yhtiökokoukseen 11.4.2024 yhtiön hallitukseen Porin kaupungin edustajina nimettävistä henkilöistä (hallituksen varapuheenjohtaja ja yksi jäsen) ja antaa kokousedustajalle mahdolliset muut ohjeensa.

Pöytäkirja tämän asian osalta päätetään tarkastaa välittömästi kokouksessa.

Päätös

Kaupunginhallitus päätti valita Porin kaupungin edustajiksi yhtiön hallitukseen seuraavat henkilöt: Juha Södergård, varapuheenjohtaja ja Henrika Palenius, jäsen.

Muilta osin päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

Kaupunginhallitus päätti tarkastaa pöytäkirjan tämän asian osalta heti kokouksessa.

Tiedoksi

Kokousedustaja

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei kuntalain 136 §:n perusteella saa tehdä oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta.