Kaupunginhallitus, kokous 8.4.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 150 Kiinteistö Oy Keskusmarkun varsinainen yhtiökokous 9.4.2024

PRIDno-2024-1335

Valmistelija

  • Päivi Yli-Kauhaluoma-Nurmi, controller, paivi.yli-kauhaluoma-nurmi@pori.fi

Perustelut

Kiinteistö Oy Keskusmarkun (tytäryhtiö) yhtiökokous pidetään tiistaina 9.4.2024 klo 13.00 Oiva Isännöinti Satakunta Oy:n tiloissa, Yrjönkatu 15 A, 2 krs, Pori. Kokoukseen on mahdolllisuus osallistua myös etänä.

Kokouksen asialistalla ovat mm. tilinpäätöksen vahvistaminen, vastuuvapauden myöntäminen hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle, talousarviosta ja yhtiövastikkeen määrästä päättäminen sekä hallituksen jäsenten valinta ja tilintarkastajavalinta. Lisäksi esitetään hallituksen esitys viiden vuoden korjaustarpeesta.

Yhtiöjärjestyksen mukaan hallitukseen kuuluu kolme jäsentä. Hallituksen jäseninä ovat olleet Erkki Heino, Henri Järvinen ja Nina Tiainen.  

Tilintarkastajana on toiminut BDO Oy, tilintarkastusyhteisö. Tilintarkastuskertomuksen on allekirjoittanut Heidi Puputti, KHT.

Tilintarkastuskertomukseen sisältyvä tilintarkastajan lausunto on vakiomuotoinen. Tilintarkastaja puoltaa tilinpäätöksen vahvistamista ja vastuuvapauden myöntämistä hallituksen jäsenille sekä toimitusjohtajalle tarkastamaltaan tilikaudelta.

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Inna, kaupunginjohtaja, lauri.inna@pori.fi

Kaupunginhallitus päättää evästää kaupungin yhtiökokousedustajan Kiinteistö Oy Keskusmarkun varsinaiseen yhtiökokoukseen 9.4.2024 hallitukseen valittavista henkilöistä sekä antaa kokousedustajalle mahdolliset muut ohjeensa.

Pöytäkirja tämän asian osalta päätetään tarkastaa välittömästi kokouksessa.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

Kaupunginhallitus päätti tarkastaa pöytäkirjan tämän asian osalta heti kokouksessa.

Tiedoksi

Kokousedustaja

Liitteet

Oheismateriaali


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei kuntalain 136 §:n perusteella saa tehdä oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta.