Kaupunginhallitus, kokous 6.3.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 119 TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy:n ylimääräinen yhtiökokous

PRIDno-2023-599

Valmistelija

  • Päivi Yli-Kauhaluoma-Nurmi, controller, omistajaohjausyksikkö, paivi.yli-kauhaluoma-nurmi@pori.fi

Perustelut

TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy:n (Porin kaupungin omistusosuus 5,34 %) ylimääräinen yhtiökokous pidettiin TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy:n tiloissa osoitteessa Opastinsilta 6A 5krs, 00520 Helsinki 28.2.2023 klo 14.00-15.00. Kokoukseen oli mahdollista osallistua myös etäyhteydellä Teamsin välityksellä siten, että äänivaltaisten edustajien henkilöllisyys todettiin vahvan tunnistautumisen avulla SignSpace -järjestelmän kautta.

Kokouksen asialistalla varsinaisena asiana oli: Yhtiön toiminimen ja yhtiöjärjestyksen muutos. Yhtiön hallituksen esitys yhtiökokoukselle oli, että:

a) yhtiöjärjestyksen 1§:ssä oleva yhtiön toiminimi muutetaan Waltti Solutions Oy:ksi ja siinä tapauksessa, että Waltti Solutions Oy:ta ei tulisi kaupparekisterissä hyväksytyksi, niin varalla olevat nimivaihtoehdot ovat preferenssijärjestyksessä Waltti Systems Oy ja Waltti Innovations Oy,

b) yhtiöjärjestyksen 1§:ssä oleva yhtiön kotipaikka muutetaan Helsingiksi,

c) Yhtiöjärjestyksen 11§:stä poistetaan tarpeettomana maininta Helsingistä kokousten pitopaikkana d ) Yhtiöjärjestyksen 12§:stä poistetaan tarpeettomana vaatimus esittämisestä varsinaisessa yhtiökokouksessa.

Porin kaupungin edustajana TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy:n ylimääräisessä yhtiökokouksessa toimi omistajaohjaus- ja rahoitusyksikön controller Päivi Yli-Kauhaluoma-Nurmi.

TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy:n ylimääräinen yhtiökokous päätti kokouksessaan 28.2.2023 yksimielisesti hyväksyä yhtiön toiminimen ja yhtiöjärjestyksen muutoksen yhtiökokoukselle tehdyn esityksen mukaisena.

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Inna, kaupunginjohtaja, lauri.inna@pori.fi

Kaupunginhallitus päättää merkitä tiedokseen TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy:n 28.2.2023 pidetyn ylimääräisen yhtiökokouksen ja TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy:n ylimääräisen yhtiökokouksen päätöksen 28.2.2023 yksimielisesti hyväksyä yhtiön toiminimen ja yhtiöjärjestyksen muutoksen yhtiökokoukselle tehdyn esityksen mukaisena.

Päätös

Merkittiin tiedoksi.

Tiedoksi

Omistajaohjaus- ja rahoitusyksikkö

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei kuntalain 136 §:n perusteella saa tehdä oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta.