Kaupunginhallitus, kokous 4.4.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 247 Pikassos Oy:n yhtiökokous 11.4.2022

PRIDno-2022-1610

Valmistelija

  • Päivi Yli-Kauhaluoma-Nurmi, controller, omistajaohjausyksikkö, paivi.yli-kauhaluoma-nurmi@pori.fi

Perustelut

Pikassos Oy:n (osakkuusyhtiö) varsinainen yhtiökokous pidetään maanantaina 11.4.2022 klo 10 alkaen Tampereella tai Teams-etäyhteydellä. Kokouksen asialistalla on mm. tuloslaskelman ja taseen vahvistaminen, vastuuvapauden myöntäminen hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle, hallituksen jäsenten ja varajäsenten valitseminen sekä tilintarkastajan ja varatilintarkastajan valinta.

Porin kaupungin edustajina yhtiön hallitukseen ovat kuuluneet Mari Levonen, hallituksen puheenjohtajana ja Matti Järvinen,varajäsen.

Tilintarkastajana on toiminut BDOOy, tilintarkastusyhteisö.

Tilintarkastuskertomukseen sisältyvä lausunto on ns. vakiomuotoinen. Tilintarkastaja esittää lausuntonaan, että tilinpäätös antaa oikean ja riittävän kuvan yhtiön toiminnan tuloksesta ja taloudellisesta asemasta Suomessa voimassa olevien tilinpäätöksen laatimista koskevien säännösten mukaisesti ja täyttää lakisääteiset vaatimukset. Tilintarkastaja puoltaa tilinpäätöksen vahvistamista ja vastuuvapauden myöntämistä hallituksen jäsenille sekä toimitusjohtajalle tarkastamaltaan tilikaudelta.

Ehdotus

Esittelijä

  • Aino-Maija Luukkonen, kaupunginjohtaja, aino-maija.luukkonen@pori.fi

Kaupunginhallitus päättää evästää kaupungin yhtiökokousedustajan Pikassos Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen 11.4.2022 yhtiön hallitukseen Porin kaupungin edustajina valittavista henkilöistä sekä antaa kokousedustajalle mahdolliset muut ohjeensa.

Pöytäkirja tämän asian osalta päätetään tarkastaa välittömästi kokouksessa.

Päätös

Kaupunginhallitus päätti evästää kaupungin yhtiökokousedustajan Pikassos Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen 11.4.2022 nimeämään hallitukseen seuraavat henkilöt

jäsen

henkilökohtainen varajäsen

Mari Levonen, puheenjohtaja

Matti Järvinen

Kaupunginhallitus päätti tarkastaa pöytäkirjan tämän asian osalta heti kokouksessa.

Tiedoksi

Kokousedustaja

Oheismateriaali


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei kuntalain 136 §:n perusteella saa tehdä oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta.