Kaupunginhallitus, kokous 17.4.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 210 Porin Linja-autoasemakiinteistö Oy:n varsinainen yhtiökokous

PRIDno-2023-1254

Valmistelija

  • Päivi Yli-Kauhaluoma-Nurmi, controller, omistajaohjausyksikkö, paivi.yli-kauhaluoma-nurmi@pori.fi

Perustelut

Porin Linja-autoasemakiinteistö Oy:n (tytäryhtiö) varsinainen yhtiökokous pidetään perjantaina 21.4.2023 klo 12.00 Sakipa Isännöinti Oy:n kokoustiloissa, Yrjönkatu 15 (A-porras, 2 krs), Pori.

Kokouksen asialistalla ovat mm. yhtiön tilinpäätös vuodelta 2022, vastuuvapauden myöntäminen hallituksen jäsenille ja isännöitsijälle, talousarvio ja vastikkeet vuodelle 2023, tilintarkastajien ja varatilintarkastajan valinta sekä hallituksen jäsenten valinta. Hallitukseen valitaan 4 varsinaista jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet. 

Yhtiön hallitukseen ovat kuuluneet varsinaisina jäseninä Sanna Grönmark, puheenjohtaja, Eero Luoma, Tero Seessalo ja Helmi Virta sekä varajäseninä Juuli Ojansuu, Janne Elonen, Joonas Ryynänen ja Minna-Liisa Salonsaari.

Varsinaisena tilintarkastajana on toiminut BDO Oy vastuullisena tilintarkastajana Hanna Keskinen, KHT, JHT. Varatilintarkastajaa ei ole valittu, koska varsinaiseksi tilintarkastajaksi on valittu tilintarkastusyhteisö.

Tilintarkastuskertomukseen sisältyvä lausunto on vakiomuotoinen. Tilintarkastaja puoltaa tilinpäätöksen vahvistamista ja vastuuvapauden myöntämistä hallituksen jäsenille sekä toimitusjohtajalle tarkastamaltaan tilikaudelta.

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Inna, kaupunginjohtaja, lauri.inna@pori.fi

Kaupunginhallitus päättää evästää kaupungin yhtiökokousedustajan Porin Linja-autoasemakiinteistö Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen 21.4.2023 yhtiön hallitukseen valittavista henkilöistä sekä antaa kokousedustajalle mahdolliset muut ohjeensa.

Pöytäkirja tämän asian osalta päätetään tarkastaa välittömästi kokouksessa.

Päätös

Yhtiön hallitukseen esitetään varsinaisina jäseninä Sanna Grönmark, puheenjohtaja, Eero Luoma, Tero Seessalo ja Helmi Virta sekä varajäseninä Juuli Ojansuu, Janne Elonen, Joonas Ryynänen ja Minna-Liisa Salonsaari.

Kaupunginhallitus päätti tarkastaa pöytäkirjan tämän asian osalta heti kokouksessa.

________________________

Merkitään, että Laura Pullinen poistui esteellisenä, (yhteisöjäävi, hallituksen jäsen lähisukulainen) tämän asian käsittelyn ajaksi.

Esteellisyys

  • Laura Pullinen

Tiedoksi

Kokousedustaja

Liitteet

Oheismateriaali


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei kuntalain 136 §:n perusteella saa tehdä oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta.