Kaupunginhallitus, kokous 17.4.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 221 Porin Toimitilat Oy:n yhtiökokous 18.4.2023

PRIDno-2023-1267

Valmistelija

  • Jenni Jakovaara, jenni.jakovaara@pori.fi

Perustelut

Porin Toimitilat Oy:n (tytäryhtiö) varsinainen yhtiökokous pidetään 18.4.2023 klo 10.00 Porin YH-Asunnot Oy:n toimitiloissa. Asialistalla ovat mm. tilikauden 2022 tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen vastuuvelvollisille sekä hallituksen jäsenten ja hallituksen puheenjohtajan valinta.

Yhtiön hallitukseen on edellisessä yhtiökokouksessa valittu seuraavat henkilöt: Jouko Kairtamo (pj), Raili Arola, Seija Gröhn, Janne Kangas, Noora Kinnunen, Matti Kuusinen ja Veli-Matti Oksanen. Näistä henkilöistä Noora Kinnunen ja Veli-Matti Oksanen ovat eronneet hallituksesta.

Tilintarkastajana on toiminut BDO Oy. Tilintarkastuskertomukseen sisältyvä lausunto on vakiomuotoinen. Tilintarkastaja puoltaa tilinpäätöksen vahvistamista ja vastuuvapauden myöntämistä hallituksen jäsenille sekä toimitusjohtajalle.

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Inna, kaupunginjohtaja, lauri.inna@pori.fi

Kaupunginhallitus päättää evästää kaupungin edustajan Porin Toimitilat Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen 18.4.2023 hallitukseen valittavista henkilöistä sekä antaa kokousedustajalle mahdolliset muut ohjeensa.

Pöytäkirja tämän asian osalta päätetään tarkastaa välittömästi kokouksessa.

Päätös

Yhtiön hallitukseen esitetään Jouko Kairtamo (pj), Raili Arola, Seija Gröhn, Janne Kangas, Tarja Terho-Sjöblom, Matti Kuusinen ja Juha Södergård.

Kaupunginhallitus päätti tarkastaa pöytäkirjan tämän asian osalta heti kokouksessa.

Tiedoksi

Kokousedustaja

Liitteet

Oheismateriaali


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei kuntalain 136 §:n perusteella saa tehdä oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta.