Kaupunginhallitus, kokous 19.12.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 785 KV, KH ja konsernipalvelut, laskujen hyväksyjät 2023

PRIDno-2022-6438

Valmistelija

  • Erja Haavisto, talouspäällikkö, talousyksikkö, erja.haavisto@pori.fi

Perustelut

Talousarvion täytäntöönpano-ohjeiden mukaisesti toimielinten on huolehdittava, että vuosittain vahvistetaan kustannuspaikoittain laskujen hyväksyjät.

Hyväksyjät ja varahyväksyjät vuodelle 2023 on esitetty konsernipalvelujen, kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen osalta kustannuspaikoittain huomioiden organisaatiohierarkiaan tulevat muutokset. Lisäksi esitykseen sisältyy muun toiminnan energian välitys ja toimialoille kohdistamattomat käyttötalouserät sekä investointiosasta kaupunginhallituksen käyttöön elinkeinoelämää tukevat investoinnit, vesiosuuskuntien avustaminen ja osakkeiden osto. Kaupunginhallituksen käyttöön varattujen elinkeinoelämää tukevien investointien laskujen hyväksyjät ja varahyväksyjät kaupunginhallitus nimeää kunkin hankkeen osalta erikseen hyväksyessään investoinnin käynnistämisen.

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Kilkku, vs. kaupunginjohtaja, lauri.kilkku@pori.fi

Kaupunginhallitus päättää

- hyväksyä vuoden 2023 kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja konsernipalvelujen sekä muun toiminnan ja konsernipalvelujen investointien laskujen hyväksyjät ja varahyväksyjät liitteen mukaisesti
- vahvistaa talous- ja hallintojohtajalle ja rahoitusjohtajalle oikeuden hyväksyä toimialoille kuulumattomia tai rahoitusta koskevia laskuja.
- nimetä erikseen kunkin elinkeinoelämää tukevan hankkeen käynnistämisen yhteydessä hankekohtaisesti hyväksyjän ja varahyväksyjän 

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

Tiedoksi

Tarkastustoimi, Sarastia Oy

Liitteet

Oheismateriaali


Muutoksenhaku

Ilmoitus muutoksenhakukiellosta

Muutoksenhakukielto hankintalain 163 §:n nojalla.